dimarts, 12 de febrer del 2008

Entitats Col·laboradores de Comarcàlia

Comarcàlia contribueix al enfortiment del teixit associatiu empresarial i professional de les comarques catalanes.


El teixit associatiu a Catalunya és un fet característic del territori que, lògicament, té un pes importantíssim al nostre portal. Comarcàlia pretén esser un reflex de la nostra comunitat a la Xarxa, per aquest motiu, totes les associacions i col·legis professionals, tenen un espai obert de relació a la seva disposició. Els serveis que oferim als seus associats donen un valor afegit al fet de pertànyer a aquestes entitats.

La globalitat dels continguts de Comarcàlia dona cabuda a tot tipus d’associació o empresa: des de l’empresa amb vocació d’internacionalització fins al petit comerç. Cadascuna té la seva raó per estar a Comarcàlia, pot ser els continguts en sis idiomes, la recerca per municipis o qualsevol dels molts serveis que s'ofereixen en el portal.

Per a nosaltres, és molt important el suport que ens donen les Entitats Col·laboradores de Comarcàlia. Gràcies a elles, anem arribant a tots el punts del territori. Ara, hem iniciat una nova ronda de contactes amb diferents associacions i col·legis professionals de Catalunya per a signar convenis de col·laboració. Aquest convenis donen molts avantatges a les empreses i professionals associats pel que fa a la seva presència a Internet i a les seves relacions a la Xarxa. També l’associació, com Entitat Col·laboradora, gaudeix de presència destacada dins un lloc de referència per la societat catalana.

Entitats Col·laboradores de Comarcàlia
Conveni de Col·laboració
Espai Empresa de Comarcàlia


Copyright 2002 Global Local Networks - Tots els drets reservats