dijous, 7 de febrer del 2008

Primer Butlleti eSolidaritat de Comarcàlia

Un resum dels projectes que es poden trobar a Comarcàlia i com accedir-hi serà el contingut d’aquest butlletí que tindrà una periodicitat mensual.


A la secció eSolidaritat de Comarcàlia es poden trobar publicats projectes destinats a obtenir recursos per a diferents accions solidaries dintre del nostre territori. Les entitats que treballen en aquest projectes, moltes vegades, basen la seva tasca en labors dins del seu municipi o comarca i, malgrat l’esforç, no aconsegueixen el ressò necessari per a aconseguir els seus objectius.

Fins ara, moltes entitats civicosocials ens han fet confiança publicant el seu projecte: Save The Children, Fundación Vicente Ferrer, Fundació Privada Solidaritat, Xarxa de Custodia del Territori, Fundació el Redòs, Fundació Comtal, Fundació privada Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica, Fundació Privada FICAT, Fundació Tekhnicos, APTOS, Associació Joan Petit, etc... Nosaltres, amb l’objectiu de donar la màxima difusió possible a aquestes iniciatives, aquest mes de febrer, enviarem el butlletí eSolidaritat número 1 als Usuaris registrats del Portal.



Copyright 2002 Global Local Networks - Tots els drets reservats