dissabte, 2 de febrer del 2008

Atraczion signa un conveni de col·laboració com partner del portal Comarcàlia


Aquest acord preten donar impuls a l'activitat en linia dels diferents agents socioeconòmics catalans presents al portal Comarcàlia ja que Atraczion oferirà els seus serveis de màrqueting online en condicions preferents


Atraczion, empresa líder en el sector del màrqueting online, ha establert un partenariat amb el Portal Comarcàlia per a oferir els seus serveis de posicionament Web i e-Màrqueting a les més de 12.000 empreses vinculades a Comarcàlia a través de les seves entitats col·laboradores (COPCA, Consorci de Promoció Comercial de Catalunya, i diferents associacions empresarials catalanes).

Amb aquesta col·laboració, i donat el interès general del projecte, Atraczion té com objectiu impulsar el negoci de les diferents entitats de Comarcàlia a través de la utilització de diferents eines de màrqueting online.

Segons Ramón Masses d'Atraczion, "Les nostres solucions i la nostra dilatada experiència en màrqueting online beneficiarà al conjunt de territoris de Cataluña i potenciarà a les empreses enregistrades a Comarcàlia. Sense cap mena de dubte, una oportunitat única de donar a conèixer al món tota la informació relativa a les comarques i municipis catalans”.

El portal www.comarcalia.com, model de web social, és un punt de trobada i relació entre institucions, associacions empresarials i professionals, ONG, empreses i ciutadans, que contempla, a les seves múltiples seccions, els diferents àmbits de la societat catalana (informació territorial i institucional, directori d’empreses, borsa de treball, historial solidari, notícies i agenda). La pàgina web de Comarcàlia funciona de manera totalment descentralitzada, sent cadascun dels agents que participa, el que gestiona i actualitza els seus continguts a l'espai web que té assignat al portal. Tot un ventall de recursos accessible en 6 idiomes (català, espanyol, francès, italià, anglès i alemany) que ha permès a Comarcàlia tenir una difusió internacional.

Segons Eva Deumal de Global Local Networks, "Amb aquest acord, Comarcàlia posa a disposició dels seus usuaris enregistrats tot un ventall de serveis professionals de màrqueting online, disseny i desenvolupament web, així com serveis de consultoria per a poder planificar i gestionar una estratègia de màrqueting a Internet d’acord amb els seus objectius de negoci i les seves necessitats".

http://www.atraczion.com/





Copyright 2002 Global Local Networks - Tots els drets reservats