dimarts, 11 de març del 2008

Plantem el futur

Catalunya Radio i la Fundació Territori i paisatge, amb motiu dels seus respectius aniversaris, porten a terme una activitat conjunta que té com objectiu la plantada de 35 mil arbres de forma simultània a 35 punts d'arreu del país. Els punts de plantació estan situats dins els termes municipals de 50 poblacions catalanes.

Aquestes dues Entitats, amb aquesta acció, donen suport a un projecte global de sostenibilitat ambiental promogut per les Nacions Unides. El PNUMA (Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient) va llançar, al 2007, la Campanya per als 1.000 Milions d’Arbres, a proposta de la Premi Nobel de la Pau 2004 Wangari Maathai i el seu moviment Cinturó Verd.

Aquesta campanya té com a objectiu plantar 1.000 milions d’exemplars d'espècies vegetals adaptades al territori durant els pròxims 10 anys. D’aquests 1.000 milions d’arbres l’any, a Catalunya, ens en corresponen 286.000. Amb la iniciativa “Plantem el futur”, es contribueix a la a la continuïtat i a la supervivència dels boscos catalans. I, a més, col·laborar a assolir el repte del PNUMA amb un 12% dels arbres que s’han de plantar aquest any al nostre país.

La iniciativa “Plantem el futur” i és una magnífica oportunitat de treballar conjuntament institucions i societat civil. És un repte que ajuda a millorar el planeta i lluitar contra el canvi climàtic. És un marc ideal per donar a conèixer molts llocs, municipis i zones del país, descobrir els seus atractius i la seva realitat, des d’una acció constructiva.

Més informació sobre la campanya 'Plantem el futur'
eSolidaritat Comarcàlia - Medi Ambient i Natura



Copyright 2002 Global Local Networks - Tots els drets reservats